EduMNC

- Sursa ta de cunoaștere pentru o reușită lingvistică:
Explorează, Învață, Excelează!
Inovație în educație, rezultate de excepție;
- O educație de calitate pentru elevi și profesori.
 

EduMNC - de ce?

Prin conținutul său, acest site se adresează atât elevilor/studenților, cât și profesorilor, cu scopul de a ușura munca fiecăruia în parte: învățare, respectiv predare/evaluare.

Toate materialele respectă normele în vigoare.

Contactează-mă

e-mail:

prof@edumnc.ro

Telefon

+40 723038927 

 

   EduMNC

Master UPB - MANAGEMENTUL ORGANIZAȚIILOR EDUCAȚIONALE_EduMNC

EduacCES, platforma cadrelor didactice care lucrează cu copii cu CES

10/04/2021

EduacCES este un centralizator digital de resurse educaţionale, utile cadrelor didactice, consilierilor, logopezilor, profesioniştilor în lucrul cu copiii cu cerinţe educaţionale speciale (CES), din învățământul primar și gimnazial, public și privat din România.

Scopul proiectului este acela de a facilita atât integrarea și menținerea copiilor cu cerințe educaționale speciale în învățământul de masă, prin echiparea cadrelor didactice și a specialiștilor cu metode și instrumente eficiente în procesul de predare-evaluare-învățare, cât și lucrul cu părinții și lucrul cu clasa, oferind instrumente care să permită adaptarea predării în funcție de nevoile copiilor.

Platforma digitală EduacCES este o platformă deschisă ce va centraliza materiale educaționale create și utilizate de specialiști, materiale care să permită depășirea obstacolelor din sistemul de educație, pentru ca elevii cu CES să facă parte din comunitate, să fie integrați și sprijiniți în adaptarea lor la mediul școlar.

Platforma va fi un spațiu pentru resurse ce pot fi folosite, adaptate și reutilizate liber.

Popularea platformei cu materiale educaționale, cu materiale corespunzătoare diverselor discipline predate, jocuri, publicații poate fi facută atât de experții proiectului, cât și de utilizatori, cadre didactice, specialiști, care interacționează în parcursul educațional cu copilul cu CES.

Proiectul este finanțat de fundația Vodafone România, implementat de Asociația „FDP – Protagoniști în educație” în parteneriat cu CMBRAE, proiectat de Code for Romania și incubat de Civic Labs.

Pentru mai multe detalii intră aici pe platforma EduacCES.

 

MNC